Meghívó: „Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről”, 2017. szeptember 7., Budapest

image

 

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Nemzetközi fórum a nők politikai szerepvállalásának megerősítéséről című eseményre, mely 2017. szeptember 7-én kerül megrendezésre Budapesten, a Corvinus Egyetem Auditóriumában (II. Előadó). A fórum célja, hogy növelje a tudatosságot a nők politikai életben és közéletben való részvétele kapcsán és elősegítse a párbeszédet a témában. Ennek érdekében számos nemzetközi és hazai előadó osztja meg kapcsolódó tudását és szakmai tapasztalatát. A programtervet mellékelten megtalálja.

Az eseményt az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR), a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség és a Budapesti Finn Nagykövetség szervezi, a Friedrich Ebert Alapítvánnyal, a Budapesti Corvinus Egyetemmel és a Bécsi Észt Nagykövetséggel együttműködésben. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség a konferencia szervezését a Nyílt Társadalom Alapítványoktól kapott forrásból valósítja meg.

Az esemény nyelve angol és magyar, szinkrontolmácsolást biztosítunk. A részvételhez kérjük, regisztráljon az alábbi linkenhttps://odihr.wufoo.com/forms/forum-on-womens-political-empowerment/. A férőhelyek száma korlátozott, a regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. További információ a noierdek@noierdek.hu e-mail címen kérhető.

Szeretettel várjuk az eseményen!

Tisztelettel,

Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség

Programterv

Regisztráció